Nu börjar det närma sig husleverans! 28:e november kommer huset. Även om det inte hänt så mycket på tomten det senaste har det ändå varit en del att göra. Ritningarna från A-hus kom sent, bara 6 veckor innan husleverans. I och med att vi bygger med delad entreprenad så har det varit en del jobb med att fixa entreprenörer för de olika delarna av husbygget och när ritningarna nu inkom så sent, blir detta extra stressigt. 
 
Grundpaket för både hus och garage är nu beställda från Grundmäklarna och kommer den 27:e oktober. S pappa och S svåger, har båda företag i entreprenadbranschen, så markarbetet och uppsättning av själva grunden med element, isolering, armering och avlopp gör vi själva. Gjutningen lämnas till folk som är proffs på detta och VVS:en i plattan görs av VVS-entreprenören.
 
Sedan tar entreprenörerna vid några månader och gör det mesta av husbygget fram tills färdiggipsade väggar och färdiga badrum, därefter är det vår tur att hugga i igen med målning, golvläggning, köksbyggande, uppsättning av innerdörrar och lister/foder.
 
Nu börjar det kännas att det är nära!