Tillökning

Publicerat i: Allmänt, Tomt
Det har varit en paus från det mesta gällande huset den senaste tiden. Den 4:e oktober kom vår älskade lille kille. Vi är numera en liten familj! Vi har haft fullt upp med att lära känna honom, men börjar nu så smått komma tillbaka till vardagen.
 
I veckan har vi ändå hunnit med att titta på golv. A-hus erbjuder golv från bland annat Kährs och vi ville titta hur de golv vi sneglat på ser ut i verkligheten. Tyvärr var utbudet av Kährs golv skralt på Beijer Bygg på Ringön i Göteborg, så de golv vi var ute efter fanns tyvärr inte. Vi får kolla vidare hos andra Kährs-leverantorer i området. De golv vi gillar och ville se var
 
Ek Sorrento
 
 
Ek Abetone 
 
 
som båda är vitpigmenterade ljusare ek-golv. 
 
På A-hus nya hus på Husknuten hade de ett golv som hette Ask Ceriale som vi också tyckte var fint:
 
 
Vilket golv skulle ni välja?
 
I samband med att vi hälsade på S föräldrar och visade upp bebisen passade vi även på att röja lite mer på tomten. En sån skillnad det gör att får bort sly och de mindre träden, man börjar verkligen se hur tomten växer fram. Vi längtar så tills vi får kalla in den stora maskinen som lär avverka de återstående stora träden på en knapp halvdag. Här är en panoramabild över tomten:
 
 
Visa fler inlägg