Vitvaror

Publicerat i: Allmänt, Kök
De flesta vitvaror är nu införskaffade! Vi har sedan ett tag tillbaka haft en lista på de vitvaror vi vill ha och har haft bevakningar på Prisjakt för att ha koll på priserna. Nu i mellandagarna hade Whiteaway.se väldigt bra priser på det mesta, så vi passade på att köpa in det vi har plats att lagra några månader. Allt utom kyl och frys är nu inhandlat och levereras under morgondagen. Det är tur att huset vi mellanlandat i har lite extra rum som vi inte använder och kan använda som lagringsutrymme.
 
Vi har inte varit låsta vid att alla vitvaror i huset skall vara av samma märke, utan har gått mycket på vilka grejer som fått bra betyg i tester. Denna runda blev det dock mycket Siemens och lite Bosch. Kyl och frys kommer dock inte bli något av de märkena, då utrymmet i deras frysar är väldigt litet jämfört med flera konkurrenter. Det känns som de har väldigt mycket isolering som tar plats, utan att detta märks på energianvändningen. Så, det blir antagligen kyl och frys Electrolux ERF4114AOX / EUF2748AOX för oss när det är dags för detta.
 
Följande vitvaror blev det:
 
Häll Siemens EX851FVC1E. 80 cm bred.
 
Ugn Siemens HB672GCS1S. Med pyrolytisk rengöring, vilket var ett av önskemålen med ugnen.
 
Kombinerad micro/ugn Siemens CM633GBS1S. Smidigt med två ugnar i köket!
 
Inbyggd diskmaskin Siemens SX76P030EU.
 
Tvättmaskin Bosch WAT286M8SN. Med Bosch I-Dos-system för automatisk dosering. Bara att hälla i en ny flaska tvättmedel och sköljmedel då och då, maskinen sköter resten!
 
Torktumlare Bosch WTW854M9SN
 
Visa fler inlägg